Sivut

perjantai 12. helmikuuta 2010

Korukutsut takana!

Noniin, nyt on sitte kutsuiltu korujen merkeissä. Tai se iltahan oli jo toissapäivänä, mutta en ole ehtinyt päivättää blogia. Kutsut meni ihan hienosti. Hauska oli nähdä pöydän ympärillä naisia sovittelemassa koruja mukavan puheensorinan keskellä.

Sain myytyjen korujen lisäksi muutamat tilaukset, ja pääsenkin taas uusia helmiä tilaamaan ;)

Lisäksi tänään oli täällä sellainen helmien myyntinäyttely. Pakkohan sinne oli suunnistaa, vaikka hieman kipeänä olenkin. Löysin ihanuuksia... Oli niin vaikeaa valita, mutta tällaiset tarttui mukaan

Siellä oli myös valmiita koruja, joista bongasin hyvin erikoisen mallisia siemenhelmiä. Heillä ei ollut niitä paikan päällä, joten on kai pakko tilata... Nuo helmet ovat melko runsaista, ajattelin kokeilla kerrankin jotain runsaanpaa korua.

Tässä sitten vielä yksi korusetti, joka on jäänyt kuvaamatta

Eli tällaisen korun olen tehnyt tilaustyönä, mutta nyt ajattelin tehdä samanlaisen + settiin korvikset ja rannekorun.Ja mitäs nämä on?? No kirjanmerkkejä :D Tulipahan nämäkin kokeiltua, ja yksi on lähtenyt jo lahjaksi.

Jeps. Jos tältä illalta lopettelis tähän. Oon vapaiden korujen osaston jo päivittänyt korukutsujen jälkeen, eli siis poistanut myydyt korut. Kuitenkin jotain on sinne vielä lisäämättä. Nyt pitäisi saada tilaustöiden helmet tilattua viikonlopun aikana. Sekös vasta mukavaa puuhaa. Odotan innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails