Sivut

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Uusia helmiä ja kirjoja

Taas on viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta. Tilasin jokin aika sitten Adlibrikseltä pari korukirjaa, koskien lähinnä hopealankatöitä. Siellä on aivan U-P-E-I-T-A koruja!! Pitäisi aloitella jostain helposta, ja tosiaan ei tuhlata ekana oikeaa hopealankaa, vaan kokeilla niitä hopeoidulla kuparilangalla.
Kirjathan ovat siis englanniksi, mutta havainnolliset kuvat kertovat enemmän kuin tuhat englanninkielistä sanaa ;)

Ylemmässä kirjassa käsitellään lähinnä ketjujen tekoa. Nyt on kai ostettava veivi, tai Gizmo, kuten englanninkielisissä nettikaupoissa sitä kutsutaan. Saa tehtyä renkaita todella helposti, ja juuri sen kokoisena kuin ketju vaatii. Siis hei, en todellakaan aio hopeaan niin hurahtaa, mutta jos jotain edes omaksi iloksi ;) Alemmassa kirjassa on sitten taas vaihe vaiheelta erilaisia korumalleja, kaulakoruja, helmien koristelua hopealangalla, rintakorun vääntelyä hopealangasta... todella paljon ideoita!

Sain sitten yhden korun tehtyä jopa tässä viikonloppuna. Korun välihelminä on käytetty mustia Farfalle-siemenhelmiä. Sana farfalle tulee italiasta, ja tarkoittaa rusettia. Tilasin niitä mustana sekä kirkkaana, ja ainakin mustasta tulee kiva "paksumpi" efekti. Todella huono oli saada sitä efektiä kuvaan...

Ja vielä lähikuva niistä farfalle-helmistä, ovat siis tuolla muiden helmien välissä.

Tuossa korussa on käytetty Hollannista tilattuja hopeoituja helmiä, sekä Helmiharakan farfalle- sekä lasihelmiä. Vähän taisin hurahtaa näihin pitkiin koruihin... Tämä ei siis mene kaksinkerron kaulan ympäri (ellei ole toooodella siro kaula), mutta jää roikkumaan kaulaan hyvin pitkälle. Näitä näkyy todella paljon olevan, ja pitihän sitä itsekin kokeilla. Ja lisää on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails