Sivut

lauantai 27. maaliskuuta 2010

Helmiä, helmiä, helmiä...

Riittäisikö nämä vähäksi aikaa??? :D

Helmimessut takana ja tällainen on saalis! Voin sanoa, että on niin paljon ihanampaa valkata helmiä livenä kuin netissä, missä mikään helmi ei pääse oikeuksiinsa eikä värit anna oikeaa kuvaa.

Tässä Helmien Talon tarjontaa: aivan ihania kristallihelmiä ja osa lasihelmiä. Kristallihelmet ovat aivan mielettömän upeita luonnossa, kun valo niihin välkehtii.. Ja tuosta ketjusta olisi tarkoitus väsätä vähän erilaisempaa korua... Ihania, ihania, ihania!!!


Ja tässä yksi nettisuosikkikauppani, HelmiQ: foliolasihelmiä, helmiäislasihelmiä sekä ihanaa vuorikristallisirua. Ihan todella upean näköistä!

Ja otin nyt vielä kuvan niistä Englannin helmistä, vaikka ne kylllä kalpenee näiden uusien ostosten myötä aivan totaalisesti:
Ylhäältä alaspäin: Laavakiveä mustana ja ruskeana, lasihelmeä, foliolasihelmeä, jaspista muutamassa värissä sekä marmoria (?) alimpana. Eli nämä korukivikategoriaa suurin osa.

1 kommentti:

  1. Moe!
    Itse asiassa viisaana ja vanhempana ruovana, jos nyt harkitsen juhlakorun hankintaa, pyytäisin tekemään tuosta viimeistä sarjasta, siinä on todella tyylikkäitä korukiviä. Sopisivat "aikuisen naisen" naisen vaatetukseen oivallisesti.
    Ihana päivä Sinulla, tsemppiä!

    liisupiisu

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails