Sivut

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Koruilua...

Tein nyt yhden ns. illuusiokorun, tai tällaisen kevyen vaijerikorun... Olen nyt taas vaihteeksi, kokeilun vuoksi laitellut muutamia koruja Huutonettiin, joten tämä päätyy sinne myös. Olen näillä isommilla helmillä tehdyn kaulakorun jo myynyt, mutta nyt seassa siis pienempi. Väri on turkoosiin taittava, ja näitä myytiin käsintehtyinä helminä.

Koru löytyypi täältä ja kiinnostuneet löytävät sitä kautta muutkin siellä myytävät kohteet. Laittelin lähinnä sinne vauvan vaatteita, mutta samalla innolla menee parit korutkin :)

-Edit.- Poistettu huutonetistä :)

3 kommenttia:

 1. Ihana koru ja olisin voinut hurahtaa vaikka huutamaankin, mutta tällaiselle paksukaulauselle ehdottomasti liian lyhyt. Löysin sivuillesi Myynnissä käsitöitä sivujen kautta eli mutkan tein vaikka Mikkeistä minäkin ;-)

  VastaaPoista
 2. Siis löysin Mikko.fi ja sieltä huuto.netin kautta tänne sivuillesi. ja vielä kirjoitusvirheen korjatakseni Mikkelistä ;-)


  -merja-

  VastaaPoista
 3. Moikka ja kiva löysit blogiini ja jätit kommenttia! Tämäkin yllä oleva koru minun piti tehdä jatkoketjulla, jolloin olisi ainakin 5cm säätövaraa, mutta tajusin sen liian myöhään... Tämän vuoksi olen jatkoketjuja hamstraillut, että korujen pituutta voisi itse säädellä. Yritän jatkossa tehdä näitä pidempiäkin koruja :D :D

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails