Sivut

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uusia matskuja odotellessa...

Eilen en saanut postattua tänne mitään, koska koko blogi tökki ihan mielettömästi. Tai sitten oli vaan käyttäjässä vika :D Tein pari kaulakorua niin eri tyylillä mitä ennen, etten viitsinyt niitä edes hienosti kuvailla, koska en pistä tuonne toiselle puolelle myyntiin. Mut jos laittais ne kuvat kuitenkin tähän.


Eli yleensä teen hyvin symmetrisiä koruja, molemmin puolin toistuu samanlainen helmi. No näissä ainut symmetria on se, että jokaisen värillisen jälkeen on kirkas tai valkoinen helmi, muuten sekalaista seurakuntaa. Tätä pitää vissiin harjoitella, tai antaa silmän tottua. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin, eikös niin :D

Viikonlopun aikana tein myös muutamia kirjanmerkkejä. Laitan niistä kuvaa kunhan kaikki ovat valmiita. Hyvin erinäköisiä on tulossa. Nyt alkuviikosta odottelen erästä kotimaista helmisatsia saapuvaksi, ja loppuviikosta pitäisi tulla Englannista postia. En malttaisi odottaa! Suunnitelmissa on tehdä yksinkertaisia "kesäkoruja", joissa olisi vain joku pieni riipus vahanauhassa. No, en ole sellaisia koruja koskaan tehnyt, joten harjoitteluksi menee sekin. Mutta onneksi se on vain mukavaa ;) Toivotaan vaan nyt, että olen osannut tilata kaikkea sellaista tarviketta, mitä niihin koruihin tarvitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails