Sivut

torstai 22. huhtikuuta 2010

kellotauluja ja karamellejä

Tällä viikolla postilaatikko on kolissut helmipaketteja. Ensin tuli isoja lasihelmiä. Saisin taas tehtyä niitä massiivisia lasihelmikoruja kirkas-vaal.pun.-lila-yhdistelmällä sekä vihreänä. Sinisiä helmiä tuli myös, ne eivät niin isoja, mutta niistäkin on jo ideaa päässä. Kun olisi vaan enemmän aikaa!

Eilen tuli sitten kellotauluja. Niistä yhden joudun vaihtamaan. Tuli vahingossa kaksi mustaa, vaikka niitä piti olla vain yksi. Tilasin sieltä myös alla olevia ihania lamppuhelmiä, jotka aivan kuin karamelleja. Näistä tulisi kivoja kesäkoruja. Punaiset tilasin riskillä - ovat meinaan aika vahvan värisiä! Kuin kärpässieniä :D

Tässäpä näitä kellotauluja.. Yksi on tommoinen pinkki (piti olla vaalea lila.. noooooh..) yksi musta ja muut valkoisia. Se yksi valkoinen tulee vielä perästä päin, ja on erilainen kuin nuo muut.


Ja tässä vähän karamelleja ja kärpässieniä :D

Tilaustöistä.. Yksi koru alkaa olla riipusta vaille valmis. Yhteen valittiin juuri helmet, ne pitäisi tilata, samoin kuin yhteen korusettiin helmet. Yhteen kaulakoruun vielä odottelen osaa helmistä saapuvaksi. Hyvin on pullat siis uunissa!
Viikonlopun reissua odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails