Sivut

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Keskeneräisyyttä ilmassa...

Eiliset korukutsut olivat ihan mukavat! Vaikka hieman jännitti mennä ihan vieraiden ihmisten eteen "esittelemään" omia tuotoksia... Olisi tietty ollut kiva jos olisi tajunnut ottaa vaikka kuvan pöydästä tai itse tilanteesta. Mutta jos toisen kerran sitten. Vapaiden korujen osasto on päivitetty (itseasiassa osa koruista ei ollutkaan edes siellä) ja  uusia tilauksiakin tuli. Niihin alkaa nyt materiaalien metsästys. Aloin kuitenkin tuossa aamusella väsäämään yhtä kelloa, kun yksinäinen kellotaulu huuteli rannetta itselleen. En kuitenkaan tehnyt sitä valmiiksi, kun noihin helmiin näyttäisi sittenkin sopivan paremmin musta kellotaulun. Voi mikä ongelma! :D
Eli siis tuo keskellä oleva... Tumman liloja isompia helmiä sekä mustia pienempiä.... Jotenkin tökkää nyt silmään tuo valkoinen kellotaulu.

Mutta eipä hätää. Laitoin juuri tilaukseen 6 uutta kellotaulua. 4 valkoista, 1 musta ja 1 vaalea lila. Siellä oli aika heikko valikoima mustia tauluja (se yksi ainut), joten kokeilen millainen se on, ja tilataan lisää mikäli hyvältä näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails