Sivut

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Messuilua - jälleen

Käväistiin viikonloppuna Jyväskylässä velipojan luona kyläilemässä. Eilen sitten suuntasimme siellä Kädentaidon messuille Paviljonkiin. Siellä oli samaan aikaan antiikkimessut, ja väkeä oli hirmuisesti liikenteessä. Pari hyvää helminäytteilleasettelijaa oli, ja pieni omaisuus tuli taas tuhlattua. Uups. Aloitinkin jo eilen tekemään erästä korua uusista helmistä, sain kivan inspiraation messuilta. Ostelin isoja lasi- ja foliolasihelmiä, helmihattuja ja lähinnä metalliosia. Näillä työstää taas pitkän aikaa. Tosin, yritin ostaa myös ihan tavallisia jousilukkoja, ne vaan tuntuivat niin "rimpuloilta", että jäivät ostamatta. Ne pitäisi nyt tilata, samoin kirjanmerkkipohjat äiskän työkavereille. Sain niihin kirjanmerkkeihin Jyväskylän Sinooperistä foliosydämiä, juuri sen värisiä mitä pitikin.

Laitan tähän nyt yhden kuvan, kaula- sekä rannekorusta jotka valmistui viime viikon loppupuolella. Nämä saattavat tosin molemmat mennä vielä purkuun...
Tässä siis suuria lilan värisiä, ovaalinmuotoisia reunoiltaan fasettihiottuja kristallilasihelmiä sekä mustia pieniä fasettihiottuja helmiä. Ensin valmistui kaulakoru. Helmiä jäi nuo kolme yli, mutta sitten silmää alkoikin miellyttää ennemmin tuo rannekorun malli... Joten mietin pitäisikö kaulakoru vielä purkaa ja tehdä kuten tuo rannekoru on tehty. Mutta, nyt on uusi projekti jo alla. Muokkailen noita sitten jos muuta inspiraatiota ei ole. Rannekorustakin tahtoi tulla niin "tiukka" että menee vain tosi pieneen ranteeseen.. Omaani saan juuri ja juuri lukon laitettua, mutta hieman hankalasti menee. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails