Sivut

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Pääsiäiset vietetty

Niinhän siinä joskus käy, että menee yli viikko ettei tule päivitettyä blogia. Kumma juttu! En ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Se yksi pidempi projekti on edelleen työn alla. Sitä piti tehdä pääsiäisreissulla ollessa, mutta tekemistä riitti niin hyvin muutenkin, että tarvikkeet ovat edelleen samassa laatikossa minne reissuun lähtivät. Toisekseen meillä ollaan sairasteltu, joten ylimääräistä aikaa ei liiemmin ole ollut.

Tuon tähän nyt kuitenkin pari kuvaa niistä kirjanmerkeistä, joista osa on siis jo mennyt ja osaa pitää jopa tehdä vähän lisää..

Ja laitetaas nyt vielä lähikuvaa niistä..

Ostin helmimessuilta pari viikkoa sitten lisää noita kirjanmerkki"pohjia", mutta ne ovat koristeltuja... pitänee kai tilata noita sileitä lisää niin ovat enemmän samantyylisiä kuin nuo kuvissa olevat. Ettei sitten tilaaja pety, että on liian koristeellinen. Niihinkin kyllä voisi jotain kehitellä.

Muutenkin nyt on niiiiiin paljon ihania helmiä, kun vaan ehtisi tekemään. Lukkoja ja vaijeria tosin pitää tilata lisää. Kunhan tässä ehtisi varaston taas penkomaan läpi, mitä kaikkea puuttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails