Sivut

tiistai 13. huhtikuuta 2010

päättelemättömiä töitä...

Tässäpäs pari kuvaa töistä, jotka eivät ole vielä ihan valmiita. Mulla ollu tänään sairaspäivä, niskat veti  niin jumiin ettei ole oikein voinu muuta kuin maata. No, pää taipuu onneksi eteenpäin, joten teinpäs sit huvin vuoksi muutamat rannekorut ja kaulakorut. En alkanut päättelemään, koska se on sen verran tarkempaa touhua - teen ne sitten kun olen terveempi... Jotenkin nuo helmet vaan huutelee minua aina, ei voi edes sohvalla rauhassa maata ;)

Ylimpänä hopeoituja lenkkejä, tumman turkooseja folionappeja ja muutama metallijäljitelmä helmi. Se koru itseasiassa on ainut valmis koru, koska siihen ei tullut lukkoa, oli helppo saattaa loppuun. On niin pitkä että menee hyvin pään yli. Voi itse valita haluaako enemmän etupuolelle väriä vaiko noita metallihelmiä. Tai miten päin ne asettelee. Ne ovat epäsymmetrisesti tarkoituksella.

Ja sitten muutamat rannekorut. Niitä olen tehnyt niiiin vähän. Ekana vasemmalla tuunasin yhtä vanhaa rannekorua. Isoja ruskeita helmiäislasihelmiä - niihin helmihatut, vaaleanruskeaa pienempää helmeä ja muutamat valkoiset kuunpintalasihelmet. Keskellä myös beige-valkoinen sileä/kuunpintalasihelmikoru. Ja oikealla mustaa opaakkia (littana, kiiltävä) ja metallihelmiä. Se on itseasiassa aika tyylikäs. Laitan nuo tuonne myytävien puolelle jahka joskus valmistuvat :D

Tässä siis pitkulaisia ja tynnyrin muotoisia laavakiviä. Juu-u, elämäni ensimmäiset laavakivet tuli tilattua Englannista ja olen hämmästynyt miten karkeita ne on. No kaippa, jos kerran aitoja ovat olevinansa. Joukosa on sitten muutamia keraamisia mustia/tummia helmiä ja sitten noita isoja metallijäljitelmä-helmiä. Ovat ilmeisesti onttoja, joten koru ei ole kovin painava, vaikka siltä näyttääkin. Tämän kohdalla arvon pitkään päättelenkö vaiko en. On siis muiden tavoin myös vielä ilman lukkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails