Sivut

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pitkän projektin tulos!

Vihdoin valmista! Sain siis sen kauan kauan jatkuneen projektin vihdoin valmiiksi. Ostin siis näitä isoja lamppuhelmiä, tummaa turkoosia, sieltä Lahden helmimessuilta. Aloin linkittämään hopeoidulla kuparilangalla valkoisiin kukan muotoisiin helmiin, välillä on neliön muotoisia linkkejä, välillä pyöreitä. Jouduin useasti purkamaan, kun tajusin että laitoin väärän linkin tai väärän helmen... Mutta, tässä vihdoin valmiina. Korussa ei ole lukkoa, koska on niin pitkä että sujautetaan vaan pään yli kaulaan.

Koru ei mene siis kaksinkerroin kaulan ympärille, mutta kuvasin vihdoin jotain tuossa "torsossa", joka nykyisin lähinnä ollut vaan korujen tai valmiiden ketjujen pidikkeenä... :D


Tässä sitten koko koru... Kunhan nyt tuumin, varmaan menee myyntiin tämäkin. Itseasiassa myyntipuolelta puuttuu se viimeiseksi postattu vaaleanpunainen korusetti. En ole nyt ehtinyt tai jaksanut päivittää myytävien korujen blogia.

Nyt viikonloppuna suuntaamme ilmeisesti Jyväskylään ja siellä olisi Kädentaidon messut. Ainakin yksi ihana helmimyyntifirma olisi näytteilleasettelijana, jospa jotain uutta tarttuisi mukaan. Tosin, vakuutin itselleni tuon Lahden reissun jälkeen, että MITÄÄN uutta en hetkeen osta... Mutta jos tulee tilaisuus niin...??? Hih, pitää tietty käyttää hyödykseen! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails