Sivut

maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesäpäivän tuotoksia...

Noniiiii, tässäpä vähän saldoa, okei, kaikki ei ihan ole tältä päivältä mutta laitettu nyt samaan kuvaan. Eli vasemmalla rannekoruja ja oikealla kaulakoruja. Mutta kaikki siis vielä keskeneräisiä, koska niistä puuttuu lukot. Ja ehkä mahdollisesti osasta riipukset. Pitää katsoa millaset lukot tulee ja kaipaako vielä jotain extraa. Mutta postataan nyt ees jotain kuvaa tänne :D

Ostin viikonloppuna tuon kuvissa alla olevan "alustan", jonka keksin laittaa tarjottimen päälle... Roudasin osan helmilaatikoista ulos terassille, ja tuossa tarjottimen päällä on valmistunut osa noista koruista. Ja tietenkin sai samalla nauttia auringon paisteesta, nyt kun on ollu näin mahtavia kelejä. Mietiskelin että nuo päättelytyöt voi jättää vaikka sadepäiville, koska se vaatii vähän enempi tarkkuutta.

Vielä voisi tehdä vaikka yhden korusetin kaverille ja yhteen morsiuskoruun lisätä pari juttua.... Ihanasta ilmasta pitää nyt nauttia muullakin keinoin, kuin vain kukkia istuttamalla ;)

Postailen joko tänne tai vapaiden korujen puolelle noita koruja kunhan valmistuvat. Voipi olla että tänne tulee jokin kimppakuva valmiista, kunhan joskus nyt valmistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails