Sivut

torstai 20. toukokuuta 2010

Kiirettä pukkaa

Voi mahdoton miten aurinkoinen viikko on ollut! Ja KUUMA! Päivät menee ulkosalla, ei oikeesti ehdi sisällä juuri olemaan... Ja tämä helmeily voisi ajoittua iltaan kun poika nukkuu, mutta mun helmipöytä on meidän makkarissa, jossa ei viitsi valoja pitää päällä ettei pieni herää. Tuumailtiin tuossa, josko se siirrettäisiin vielä hetkeksi muualle, ennen kuin poikanen siirtyy omaan huoneeseen.. Esim. sinne pojan huoneeseen :)

Mutta yksi rannekoru piti tässä tehdä valmiiksi. Eli tässä suuria lamppuhelmiä. Tuo väri onkin vähän jännä, miksi sitä nyt kutsuisi.. Tumma fuksian punainen? Mielestäni luonnossa tooodella kaunis. Pistin ihan vaan hopeoidun salpalukon enkä mitään killuttimia, koska koru on itsessään jo niin massiivinen ja sikäli näyttävä. Lamppuhelmien välissä on viistohiottuja lasihelmiä. Ne on ulkomailta, enkä ole Suomen kaupoissa noita nähnyt. Harmi, loppuvat nekin..


Mutta josko tässä kelit huononee viikonloppuna, ja kotona oltaisiin, niin saisi vähän muutakin aikaiseksi. Yksi kello pitäisi tehdä. Siihen on tarvikkeetkin, ja mitat, ja jänskättää saako sitä passaamaan mittoihin. Mutta sit puretaan ja tehdään uusiks, eipä se mitään. Siitäkin kuvia jahka valmistuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails