Sivut

tiistai 25. toukokuuta 2010

Kuvapläjäys!!

Tässäpä nyt näitä valmiita koruja. Tein siis näitä osittain valmiiksi eräs kaunis päivä terassilla, mutta lukot jäi uupumaan. Joten kuvapläjäys seuraavana:

Tässä ekassa on vaaleanvihreitä mattapintaisia neliönmallisia lasihelmiä. Niiden kaverina on kiiltäväpintaisia kierrettyjä valkoisia lasihelmiä, sekä pienempiä kirkkaita pyöreitä. Tehosteena vihertävänturkooseja kristallirondelleja. Ne on mun mielestä aika herkkuja!


Tässä sitten rannekoru-osastoa. Tässä sellaisia rusehtavia foliolasihelmiä, melko suuria rannekorussa, joten näyttävän näköisiä ovat. Välissä on muutamia neliönmallisia, reunoilta viistosti hiottuja lasihelmiä. Upeita luonnossa.


Tässäpäs sitten tumman violetteja lamppuhelmiä, neliskanttisia. Messuilta ostettu. Välissä on farfalle-siemenhelmiä sekä pieniä fasettihiottuja helmiä. Tämä olisi muuten ollut niin peruskamaa, että laitoin lukon eteen ja siitä pari riipusta.


Tässäpäs sitten vielä yksi kaulakoru. Noi ovaalinmuotoiset lasihelmet on Helsingin reissulta ostettuja. Eivät ole ihan mitään perussinistä/turkoosia, vaan ennemmin vähän vihreeseen taittavaa. Kuvassa ei oikein näytä taas oikealta. Ja sitten fasettihiottuja valkoisia opaakkeja. Kesäkorunen tämä.

Olisiko tässä kuvapläjäystä kerrakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails