Sivut

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Avainnauhakokeilu

Tästä korusta piti tulla ihan vaan linkitetty kaulakoru, mutta se alkoikin sitten muuttaa muotoaan ja siitä tuli ensimäinen avainnauha. Tai ainakin kokeilu. Mulla ei ollu näitä tietynlaisia lukkoja, koska unohdin niitä viimeksi tilata.. No, tavallisia avainrenkaita oli, joten tein sitten siitä.
Elikkäs tällainen tuli. Tykkään nykyisin tosi paljon näistä huurretuista helmistä. Tässä käytetty linkittämällä valkoisia ja turkooseja huurrettuja lasihelmiä.
Ja vielä lähikuvaa, kuvausrekvisiittana mun postilaatikon avain. Juu, on aika hempeä, mies halusi kerran yllättää, kun aina valitin ettei mun avainnipussa ole postilaatikon avainta.. :)

Voisi vielä kokeilla avainnauhan tekemistä ihan koruvaijeriin. Sen pitäisi kai olla kaksinkertaista, että kestää avaimien painon ja kulutusta. Lisäksi on otettava selvää turvallisuusasioista... Ainakin lasten koruissa pitäisi olla turvalukko, mutta kuulemma näissä avainnauhoissa myös. Tuossa yllä olevassa kuvassa linkitetyt osat on tehty 0.8mm hopeoidusta kuparilangasta, jonka pitäisi antaa periksi jos avainnauha jää esim. hissin oven väliin. Mutta vaijeriin, etenkin kaksinkertaiseen vaijeriin tehdyn kanssa pitäisi keksiä jokin muu ratkaisu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails