Sivut

torstai 10. kesäkuuta 2010

Päivitystä osa 2

Sain juuri kuvattua tilaustyökorut ja tehtyä vielä yhteen työhön rannekorun sovitusta vaille valmiiksi. Tässäpä siis muutamia kuvia. Näitä laittelen vielä tilaajille kelpuutettavaksi.

Tässä ensimmäisessä jo myytyyn kaulakoruun sopiva rannekoru sekä korvikset. Toiveena oli korvakorut tuosta tummansinisestä. Nyt vielä sovitellaan sopiiko rannekorun pituus vai pitääkö muutella.


Tässä seuraavassa oli pyyntö tehdä kaulakoru samalla idealla, kuin yksi vastaava turkooseilla helmillä myyty koru. Sinisten helmien saatavuus on aika heikkoa, etenkin tässä "kissansilmälasihelmessä", ne tahtovat kaikki olla melko koboltin sinisiä. Tämä menee hyväksytettäväksi asiakkaalle. Jos ei tykkää, niin palautuu myyntiin. Taitaa nykyisin se turkoosi olla enemmän suositumpi kuin ihan "tavallinen" sininen.


Tässä viimeisessä on 8mm tumman viininpunaisia helmiäislasihelmiä. Olisiko burgundy oikea väri? Eivät pääse todellakaan oikeuksiinsa tässä kuvassa, valo ei ilmeisesti riitä, ja kun helmien väri on niin tumma, niin tahtoo näyttää mustalta. Nämä ovat menossa ystävälleni synttärilahjaksi. Synttärit oli jo huhtikuussa, kävimme yhdessä messuilla ja nämä ovat hänen itsensä valkkaamia helmiä. Tulevat heinäkuussa kaksoissiskon häihin kaason koruiksi :)

Siinäpä nyt tärkeimmät, nyt jos vielä ehtisi laitella kuvat eteenpäin ennen kuin pikkupotilas herää päiväuniltaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails