Sivut

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Päivitystä..

Täällä taas muutaman päivän tauon jälkeen. Meillä on taas sairasteltu, pikkuinen ollut taas ihan sairaalassa asti, joten jäänyt nämä asiat vähän vähemmälle huomiolle. Mutta nyt ollaan taas suht kunnossa ja kai se arki alkaa rullaamaan.

Tänään olen tehnyt rästissä olevia tilaustöitä ja yhtä yllätystä :) Yllätyksestä tulee kuva vasta myöhemmin... Pari tilaustyötä odottaa kuvaamista, koska näin hämärässä ei tule kuin varjoisia kuvia. Sain kuitenkin napattua eräästä työstä kuvan ennen pimeän tuloa, elikkäs esittelen vasta valmistuneen korukellon. Tämä on samantyylinen kuin jo eräs aiemmin tekemäni, ja tilaaja ihastui malliin niin kovin, että halusi itselleen samoilla väreillä ja suht samalla mallilla olevan kellon. Ainut "murhe" oli, että ranne on sen verta pikkuinen, että aika paljon piti muutostöitä tehdä, että sai kellotaulun molemmista puolista samanlaiset. Mutta ainakin tulos miellyttää omaa silmää, toivottavasti myös kellon saajan :)


Tuossa vieressä odottaa yksi kaulakoru, korvikset ja rannekoru kuvaamista, mutta jospa niistä sitten vaikka huomenna... Tarkoitus oli tehdä vielä jotain helmijuttuja tänään, mutta alkaa silmää painaa niin kovin, että mitään pikkutarkkaa ei näillä silmillä enää tehdä. Taidan laitella vielä muutamat myytävät korut tuonne toiselle puolelle ja mennä sitten unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails