Sivut

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Ruskea teema jatkuu...

Eilen postaamani pitkä ruskea kaulakoru jäi sen verran "kaivelemaan", että päätin tehdä tänään vielä yhden kaulakorun. Tässä on käytetty yhtä helmirivistömallia, mitä on pitkässä ruskeassa korussakin. Eli ruskeita fasettihiottuja helmiä, metallihelmiä ja keskellä pienempi kirkas fasettihiottu helmi. Ympärillä on pieniä ruskeita siemenhelmiä ja vielä yksi kerros pelkkiä siemenhelmiä tehosteena. Ihan kiva tuli, kuvassa ei edes pääse oikeuksiinsa. Kaulalla asettuu kauniimmin.

Jäi sitten eilisen ja tämän päiväisen korun jäljiltä tasan kaksi metallista helmeä, joten tekaisin vielä yhdet korvikset. Nämä nyt sopii joko tähän lyhyeen tai sitten siihen pitkään koruun.

Tänään posti toi lisäksi kaikenmaailman ihanuuksia. Kuvat on epätarkkoja, koska ei tuommoista määrää voi mitenkään saada kuvaan, ja toisekseen olen niin laiska etten jaksa niitä ottaa pois pussista. Mutta voi, mitenkähän näistä ehtisi tekemään...
Kuvassa näkyy vähän helmiä, lukkoja, ihania "charmeja", eli siis niitä voi laitella roikkumaan pieninä riipuksina esim. rannekoruihin. Strassirondelleja.. iiihania sellaisia... Ja simpukkahelmiä sydämenmuodossa.

Tässä vielä lähikuvaa "charmeista", eli kädenmuotoisia "hand made"-tekstillä, kruunuja "princess"-tekstillä, sydämiä ja lukkoja. Aivan ihania!

1 kommentti:

  1. Moi
    Tuo ruskea väri on tosiaan aikuisen naisen makuun! Tosi kivoja.
    Terveisin 50v yli mutta alle 60 v.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails