Sivut

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Korvistehdas

Tänään pyöräyttelin korviksia pihalla aurinkotuolissa istuessa. Se oli sellaista mukavaa pikkupuuhastelua, eikä tarvinnut liikaa suunnitella ja tarvikkeita ei tarvinnut haalia niin paljon mukaansa. Näitä en laita edes tuonne myyntipuolelle, vaan jäävät sellaisiksi "mukaan otettaviksi". Esim. tulevana keskiviikkona olen menossa vanhalle työpaikalleni myymään koruja, on mukavaa kun on jotain tuollaista pientäkin myytävää, kuten juuri korviksia.

Vasemmalla ylhäällä tummanvioletit lamppuhelmet joissa kukkakuviointi.
Seuraavana vaaleanvioletit kissansilmälasi-korvikset
Äärioikealla ylimmäisenä suurehkot fasettihiotut tummanvioletit lasirondellit.
Keskellä vasemmalla siniset lamppuhelmet kaverinaan aasian kristallit.
Keskellä kuvaa valkoiset lamppuhelmet - itseasiassa itselleni tein samanlaiset edellisen postauksen settiin sopiviksi - se setti on kyllä mielestäni aivan täydellinen!
Vasemmalla alimpana hennon vaaleanpunaiset lamppuhelmikorvikset ja oikealla huurretut pisaranmuotoiset helmet.

Eilen tosiaan olimme häissä ja tein vielä aamulla korusettiin sopivat korvikset. Siitä rannekorusta tykkään aivan mielettömästi, ja nyt voi sitten käyttää vaikka vain rannekorua ja korviksia, jos ei halua ihan koko settiä pistää päälle. Valkoinen sopii kesällä melkeinpä vaatteen kuin vaatteen kanssa. Ja onpa muuten näyttävä! Otettiin pihalla muutamia kuvia, ja kivasti korostui valkoinen massiivinen rannekoru ruskealla iholla. Tykkään!

Ja sitten postataan vielä tämä koko viikon työn alla ollut kaulakoru. Eli vastaavanlaisillä helmillä olen tehnyt jo yhden aiemminkin, joka meni samantein korukutsuilla. Tämän laitan vapaiden korujen puolelle myyntiin, mikäli ei mene keskiviikkona kaupaksi. Tässä käytetty vähän koristeellisempia helmihattuja, mitä aiemmassa.


Voipi olla että yritän saada keskiviikkoon mennessä vielä jotain uutuuksia, jotta olisi sitten kiva mennä niitä esittelemään ja myymään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails