Sivut

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Siemenhelmikoruja..

Tässäpäs vihdoin kuvattuna pari uutta korua. Ensimmäisenä vihreillä hohtavilla siemenhelmillä tehty kaksikerroksinen kaulakoru. Melko lyhyttä mallia.

Toisena sitten tummanvioleteista isoista sekä pikkuriikkisistä siemenhelmistä tehty myöskin kaksikerroksinen kaulakoru, jossa tumman violetti foliosydän jää toiselle puolelle epäsymmetrisesti. Taidan tykätä näistä malleista, joissa jokin suurempi keskipiste jää sivuun, eikä niinkään keskelle. Tämän korun kuvaaminen oli vaikeaa, näyttää paljon tummemmalta mitä onkaan.

Otin vielä toisen kuvan, mutta eipä tästä taida sen paremmin selvää saada.


Tajusin meinaan että pitäisi kai alkaa ideoimaan ja nimenomaan tekemään uusia koruja, koska sillon se eräs korumyyntipäivä tyhjensi varastoa aikas hyvin. Syksylle on tulossa ainakin yhdet korukutsut ja ehkä uutta korumyyntipäivääkin pitäisi tuumia, ainakin viimeistään ennen joulua. Mutta sitä ennen pitäisi olla jotain uutta ja kivaa... Ja sitten ehkä jotain syksyistäkin??

No, tällä viikolla olen tehnyt peräti kolme uutta helmitilausta, koskapa muutama tilaustyö odottaa... Tietenkin sieltä tulee muutama muukin helmi, ei koskaan voi tilata pelkkiin tilaustöihin tulevia.. Hamsteri mikä hamsteri :D Mutta, nyt poikanen heräsi päikkäreiltään, on mentävä antamaan ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails