Sivut

torstai 22. heinäkuuta 2010

Yllätyksiä!

Nyt voin vihdoin postata tänne pari kuvaa, jotka ovat olleet valmiita jo pidemmän aikaa. Joku aika sitten Facebookissa oli kiertoviesti-status, jossa luvattiin jotain itsetehtyä kaikille, jotka kommentoivat ko. viestiin. Jotenka päätin sitten paria kaveria yllättää näillä helmitöillä, milläs muullakaan. Molemmat työt oli itseasiassa helppoja päättää. Tämän ensimmäisen rannekorun idea tuli ihan siitä, että ko. henkilö osti minulta kaulakorun, ja halusin tehdä samaa sarjaa olevan rannekorun. Lähetin sen niin, että oli 30v synttäreiksi perillä :)

Toinen oli taas sen vuoksi helppo juttu, koska kyseinen henkilö oli kerran toivonut, että tekisin mustan sävyisen kirjanmerkin. Tämä oli jäänyt mieleeni, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Tämä kuva vääristää hieman, muutin tuon alimmaisen helmen täysin pyöreäksi, hieman suuremmaksi, jotta helmihatut istuivat paremmin.


Tällä erää ei muuta, ei ole ehtinyt juuri mitään tekemään, kun päivisin poika pitää niin kiireisenä ja iltaisin ei oikein ehdi. Tai, ei viitsi yömyöhään valvoskella, kun aamuisin "duuni" alkaa jo kello viisi.. Lapsosella rytmit on ihan omaa luokkaansa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails