Sivut

perjantai 10. syyskuuta 2010

Ilman lukkoa...

Teinpäs sitten eilen illalla uudenlaisen kokeilun. Eli tällainen pitkä kaulakoru, mutta siinä ei olekaan lukkoa. Sen yhden lilan pitkän korun pidin itselläni, ja pelkään lukon aukeavan koko ajan, ja että koru pääsee tippumaan ja hukkumaan. Vaan näistäpäs ei aukea, eikä tipahda! Eli muutoin on kuin aikaisemmatkin korut, mutta lukko on korvattu kevyellä renkaalla ja renkaasta roikkuu riipus.
Tässäkin lilan sävyissä lasihelmiä, sekä kirkasta ja mustaa...


Ja ennen seuraavaa koruprojektia on pakko laittaa myyntiin taas näitä vanhoja, niin saa putsattua niiltä osin pöytääkin. Tahtoo nyt helmipöydällä olla jo liikaa valmista matskua, niin ei mahdu uutta enää tekemään. Jospa viikonlopun aikana ehtisikin, kun ei ole suurempia suunnitelmia tehty, ja kerrankin ollaan ihan vaan koko perheen voimin kotona. Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Hei Saikki! Tekemasi korusetti (tai ei mulla ollut kuin kaulakoru ja korvikset paalla) sai kehuja yhtena paivana ruokakaupassa kaupan kassatatilta. :) Haluaisin jonkun uuden (tai ehka kaksikin) korun, joten ottanen myohemmin syksylla yhteytta, kunhan saan ensin paatettya, mita tarkalleen haluaisin. Liikaa ihania vaihtoehtoja! Hyvaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Päivi :)
    Ota ihmeessä yhteyttä. Mä tossa meinaan jo suunnittelin, etten alkuvuodesta ota enää tilauksia, kun töihin palaan. Varmasti väsy painaa työpäivän jälkeen muutenkin, niin ei sit tuu turhia stressattua. Mut tässä vielä ehtii ihan hyvin tekemään jotain ennen loppuvuotta.
    Mukavaa syksyä myös sinne teille! Vaikka ehkei siellä ole ihan sellaista mitä täällä meillä :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails