Sivut

tiistai 21. syyskuuta 2010

Metsänvihreää..

Tässäpä vielä yksi avainnauha. Meinasi tulla ongelmia, kun vihreät helmet melkein loppuivat, mutta sain tikistettyä niistä vielä yhden avainnauhan. Tuntuu olevan itselle niin tärkeää, että molemmin puolin menee samanlaiset helmet. On sit kurjaa jos loppuu helmet kesken :D

Mutta tässä siis vihreitä fasettihiottuja helmiä eri kokoisina, sekä mustia farfalle- siemenhelmiä sekä metallihelmiä. Tämän saa taas myös kiepautettua kaulakoruksi.

Ja sitten kaulakoruversiona:

Aikas muhkea on kaulakoruna, sen verran isoja helmiä sattuu tuohon "keskelle".

Jos nyt taas jättäisi avainnauhat hetkeksi rauhaan ja tekisi jotain muuta välillä.. Kohta on taas täydennettävä varastojakin, sen verta tiuhaan on koruja/nauhoja nyt syntynyt....

3 kommenttia:

 1. Mä en voi kun ihailla ja hämmästellä. <3 :) Mutta ihmettelen miksi sulla on aina tollanen renksu tuol niskassa näissä ja kun sanoit et sulla menee 2 vaijeria, niin miten sä teet ton "kapenevan" kohdan...? O.o Oot kyllä ihan mestari!

  VastaaPoista
 2. Hmm.. Avainnauhojen tekotapoja on varmaan yhtä paljon kuin tekijöitäkin :D
  Mä teen kahdella tavalla. Toinen on tämä, missä se renksu jää niskaan. Eli otan kaksi hirmuisen pitkää vaijerin pätkää, joiden keskikohta tulee tuonne lukon luokse, joka puristushelmellä laitetaan kiinni. Sitten nelinkertaisena tulee se lyhyt pätkä, jonka jälkeen joku suurempi helmi toimii ns. jakajana ja siitä sitten lähtee molemmin puolin ne kaksinkertaiset vaijerit, mitkä päätellään niskaan pienen renkaan kohtaan. Ymmärsiköhän tästä mitään :D Mutta idea tässä on se, että jos avainnauha jää johonkin kiinni, niin se niskassa olevasta lenkistä pettää ettei kantaja kuristu.

  Mutta sitten taas se mun toinen tyyli on se isompi rengas "jakajana" siinä edessä (oon käyttäny niitä usko-toivo-rakkaus- renkaita). Niin siinähän on simppelimmin se kaksinkertainen vaijeri kun se alkaa ja päättyy siihen isoon renkaaseen.

  VastaaPoista
 3. Ooh, taas opin uutta! En olis edes osannut ajatella noin (siis jos ymmärsin oikein, ettei sitä vaijeria tuossa ekassa selityksessäsi lainkaan katkaista...?). Mut nää on kyl uskomattoman hienoja nää siun avainnauhat. <3 Toki muutkin korut, mut nää on niin idearikkaita. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails