Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Musta pitkä korunen

Tein tuossa ehkä toissa viikolla vähän tämän tyylisen pitkän korun, joka menikin sitten heti seuraavana päivänä kaupaksi. Tein nyt siis uuden, samantyylisen, mutta hieman erilaisilla helmillä. Ajattelin, että musta on aika vakioväri, ja kiinnostaa melkeinpä vuodenajasta riippumatta. Joten tässä mustia helmiäislasihelmiä, särölasihelmiä, mattapintaisia lasihelmiä, kirkkaita lasihelmiä eri muodoissa... Riipuksesta erityisesti pidän, kun on taas vähän näitä isompia, tai oikeastaan pidempiä.


Ja vielä riipus erikseen:

Myönnän, että paljon on tullut tehtyä koruja ilman lukkoa; eli nämä vaan heitetään pään yli. Mutta ovat huomattavasti rennommat, kun ei tarvitse joka käänteessä miettiä onko se koru vielä kaulassa vai ei... ;)

Niin, oltiin tuossa reissussa koko loppuviikko, joten tämäkin päivitys jäänyt tänne tuomatta. Nyt syksy näyttää tosi kiireiseltä - on paljon pihatöitä, omia harrastuksia jne. Katsotaan mitä tänne saan aikaiseksi. Olen myös pohtinut jaksanko ylläpitää näitä kahta blogia, vai alanko jatkossa postaamaan kuvia vaan tälle puolelle. Enimmäkseen myytävät menevät kuitenkin suoraan minulta, eivätkä netin kautta. Joten ennemmin senkin ajan mikä tuo Vapaiden korujen osion päivittäminen vie, tekisin vaikkapa itse koruja... Tätä vielä jonkin aikaa tuumailen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails