Sivut

maanantai 1. marraskuuta 2010

Asiaa valokuvaamisesta...

Tuossa viikonloppuna lueskelin helmiaiheisia kirjoituksia netissä, ja löysin aivan loistavan jutun korujen kuvaamisesta. Loistava sen vuoksi, että siellä ne kuvat puhuu enemmän kuin tuhat sanaa... Jutun voi lukea täältä. Tajusin, että mullakin tuo korujen kuvaus on suoraan sanottuna alimmalla tasolla mitä vaan voi olla. Kehittelin tuossa hyvää kuvauspaikkaa ja löysin tänään sellaisen! Jospa nyt korut pääsisivät enemmän oikeuksiinsa, tosin se korun asetteleminen oli aika vaikeaa koska pinta on aivan tasainen.

Mutta, saisiko tästä jotain selkoa?

Aloitin tietenkin kaikista hankalimmalla kuvattavalla. Tässä kun on vielä noita isoja helmiä, joiden vuoksi pienemmät vieressä olevat eivät asetu ihan niin kauniisti. Hopeoidulla kuparilangalla linkitetty erilaisia vaaleanpunaisia, kirkkaita/valkeita lasihelmiä/kristallilasihelmiä.

Hups. Tilasin eräs päivä netistä lisää helmiä. Tilaus piti saada kotiin niin ettei rakas aviomieheni saa tietää. No, sepäs on nyt sairaslomalla ja oli hakenut äsken postin. Siellähän ne mun helmet makasi laatikossa ja jäin iloisesti kiinni. Selittelin, että ne ovat mun etukäteissynttärilahja itselleni ;) Ei pidä kertoa sille kuitenkaan summia kertoa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails