Sivut

torstai 4. marraskuuta 2010

Kuvapäivitystä...

Noniin, kamerasta kuvia purettu ja olipa taas vaikea valkata ne parhaimmat. Eli tein tuossa ennen helmimyyntipäivää muutamia korviksia, joista osa menikin tuolla tänään (ja osa mun aikaisemmasta "korvispäivästä"). Ja lisäksi tuo rannekoru meni myös.

Korviksista ainakin nuo ylhäällä molemmat ja alhaalla oikeanpuolimmaiset meni tänään, vasurista en oo varma, en ehtinyt tarkistaa :D

Tämä memory wireen tehty rannekoru meni heti melkein kun pääsin paikalle. Viime kerralla myös liki kaikki memory wireen tehdyt korut meni. Johtopäätös - niitä on tehtävä lisää ;)

Unohdin eilen kertoa siitä täällä olleesta Helmipäivästä. Kai mä siitä jossain postauksessa jotain mainitsinkin. No, Figuluksen edustaja oli siellä, ja pääasiassa oli puuhelmiä. No, sekin on sellainen alue että sit pitäs haalia taas kaikenmaailman puuhelmiä, joten jätin ne ostamatta. Ostin muutamia ihania kirkkaita kristallirondelleja ja lukkoja. Niin, ja joustavaa lankaa. Siellä oli helmityöpajakin, mut niin simppeliä juttua, että mä voin niitä tehdä kotonakin.

Mut nyt pukkaa tilaustyötä, vaikka mä niin pyhästi vannon etten ota tänään yhtään vastaan. Ei sitä vaan voi sanoa ei. Mutta ne on sellasia mielekkäitä juttuja. Ja eihän se vuosi vielä ole vaihtunut?? Mähän uhosin että vasta sit loppuvuodesta pistän tilaustyöt kiinni. Onhan tässä vielä hetki aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails