Sivut

tiistai 30. marraskuuta 2010

Parit avainnauhat...

Postaanpa vielä pari avainnauhaa, samantyylisiä ovat. Molemmissa tuollaisia rusehtavia (savun värisinä myytyjä) foliolasihelmiä, sekä metallihelmiä. Toisessa yksi lukko avaimille ja toisessa taas kulkukortille ja avaimille omat.


Tilaukseen on pistetty taas valkoisia helmiäislasihelmiä. Mua hivenen pisti ärsyttämään kun aikaisempaan helmisatsiin niitä olin laittanut, ja ne eivät olleet mielestäni tarpeeksi valkoisia. Nyt pistin tilausta toiseen paikkaan ja toivon saavani valkeita. En mitään luonnonvalkeita. Kirkas lasihelmi ja täysin valkoinen helmiäislasihelmi sopii vaan niin kauniisti yhteen. Sinne vielä vähän jotain metallihelmeä joukkoon, niin kaunista tulee!

Nyt käyn muuttamassa tuonne sivuteksteihin sen, etten ota enää tilaustöitä vastaan... Vähän tuntuu haikealta, mutta pakko alkaa ajattelemaan sitä töihin paluuta. Tietty jos toi elämä antaa periksi sitten tammikuusta alkaen myös harrastuksille, niin mikä ettei. Mutta olis kiva rauhoittaa tää viiminen kotikuukausi, vaikka muutama työ tuolla vielä olisi. Tai pari pikkujuttua ja sit yks settihommeli :)

1 kommentti:

  1. Kellokorttinauhoja on minultakin kysytty, mutta en ole niitä tehnyt kun tuntuvat katkeilevan jatkuvasti kun ovat niin kovassa käytössä jatkuvasti. Toisaalta jos eivät katkea niin sekin on vaaratekijä työelämässä. Kirjoittelin kommettisi perään lisää tietoa joustinlangoista =)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails