Sivut

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulukiireitä...

Niin se Joulu vaan lähenee! Olin ajatellut, että tänä vuonna kotona ollessani ehdin tekemään järjestelyitä rauhassa ja etenkin hyvissä ajoin, niin pah! Ei todellakaan pidä paikkaansa! Tuntuu että täällä on vasta tänään ollut vähän joulun tuntua ilmassa, kun paistoin ekan satsin joulutorttuja - jotka tosin tekivätkin kauppansa kun vieraita kävi. Jouluverhot on ikkunassa ja valoja on viritelty, mutta siivoukset ja muut valmistelut vielä tekemättä. Kivaa... Vuosi sitten näin viimeisenä sunnuntaina ennen Joulua meillä vietettiin ristiäisiä! Todella nopeasti tämä vuosi on mennyt. Haikeutta ilmassa, kun enää kaksi viikkoa saan olla kotona ja sitten on töihin paluu melkein reilusti yli vuoden kotona olemisen jälkeen. Hui!

Olen tässä nyt tehnyt joululahjoja, jotka tietenkin postailen tänne vasta joulun jälkeen. Tämän kaulakorun voin kuitenkin tänne laittaa. Eli on samaa "sarjaa" kuin aiemmatkin pitkät korut; ilman lukkoa, ja pitkulaisella riipuksella.

Mustia farfalle-siemenhelmiä, biconen muotoisia kirkkaita lasihelmiä ja petroolinvärisiä helmiäislasihelmiä. Riipuksessa alimmaisena hopeoitu filigraani-helmi.

Vuoden viimeiseen tilaustyöhönkin kaulakoru on jo valmis, kahdet korvikset työn alla. Kunhan ne saan valmiiksi niin niistä sitten vielä kuvaa tänne. Ja niin, tilasinhan mä vielä hieman helmiä, jos vaikka joulun pyhinä tulee ajanvietto-ongelmia... köh köh. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails