Sivut

lauantai 25. joulukuuta 2010

Joululahjuksia...

En nyt ihan ennen viikonloppua tänne ennättänyt postailemaan, mutta viikonlopun aikana kuitenkin. Laitan nyt ihan kaiken uhalla joululahjoista kuvaa tänne, vaikka yksi joululahjoista nököttää vielä meidän työhuoneessa... En usko kuitenkaan lahjan saajan tänne eksyvän, koska ei ole koskaan maininnut edes vierailevan täällä, ja toisekseen on itse joulun vietossa reissun päällä.

Korvikset meni äidille toisen lahjan lisukkeeksi. Niissä on samat violetit hopeafolioneliöt, mitä hänen aikaisemmassa kaulakorussaan. Oli joskus taannoin sanonut että voisi haluta kaulakorun kaveriksi korvikset, ja nyt ne sitten sai.

Sitten ystäväisille kolme rannekorua. Oikeanpuolimmainen on oikeastaan täsmälleen samanlainen kuin Tampereella "työnäytöksenä" tehty rannekoru. Nuo värit sointuivat niin hyvin tähän ystävääni, joten tein sitten samanlaisen (vaikka yleensä en sitä harrasta). No, lukko on erilainen eikä tuossa ole sitä roikkuvaa "killutinta", mutta periaate on aivan sama.

Keskimmäinen on "siksolle", eli vara-siskolle, joka kovin tykkää violetista. Tuo voi vaan olla väärän pituinen, koska on niin kapearanteinen tämä ystäväinen. En ole kuullut vielä kommenttia lahjojen avaamisen jälkeen.

Vasemman puoleinen on valkoisista lasihelmistä ja vuorikristallisiruista tehty. Mulla itselläni on melkein samanlainen, ja tämä muistutti taas niin tätä lahjansaajaa, että ei ollut vaikeaa miettiä millaisen korun teen. Toivottavasti on sitten myös mieluinen!

Sitten vähän korviksia, tätäkään kuvaa en ole vielä tänne aiemmin laittanut
Eli nämä ihan peruskauraa... Vasemmalla samoja hopeafolioneliöitä mitä äiteen joululahjassa, niiden vieressä vaaleaa beigeä helmiäislasihelmenä + fasettihiottua kristallilasihelmeä savun värisenä. Keskirivillä violetit helmiäislasihelmipallot. Alimmaisena oikealla mustat korvikset lasihelmistä ja vasemmalla violetit kissansilmälasi-korvikset.

Sain tuossa äsken pääteltyä kaksi korua, mutta nyt on aivan liian pimeää alkaa kuvata niitä. Joten jäädäänpä taas odottelemaan seuraavaa päivää. Tosin huomisellekin on taas buukattu ohjelmaa niin, että on pimeää ennen kuin kotiudutaan ruokailureissultamme. Sitä tämä joulu on ollut! Ihanaa syömistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails