Sivut

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kuvakansion uumenista...

Löysinpäs vielä pari kuvaa, joita en ole tänne muistanut postata. Harvemmin vietän enää aikaa täällä meidän pöytäkoneella, ja tämän koneen helmi-kansiosta löytyi vielä yksi avainnauha-kuva ja läjä korviksia..

Tässä on turkooseja lasinugetteja sekä lasihelmiä, sekä kirkasta ja fasettihiottua lasihelmeä. Kulkukortille jää tuo ylempi lukko ja siitä sitten lähtee tuo pieni avaimenperä erikseen.

Ja sitten korviksia, näistäkin on osa jo myyty:
 Ylhäällä vasemmalla "tilaustyö", eli meni yhden lasten kaulakorun settiin. Sen vieressä helmiäislasihelmet ihanilla helmihatuilla. Vasemmalla vaaleanpunaiset kristallirondellit, metallivälihelmet + kristallibiconet. Kuvan keskellä siniset särölasikorvikset. Muissa korviksissa onkin käytetty petroolinvärisiä helmiäislasihelmiä. Ihan alimmaisissa on mustat fasettihiotut helmet kaverina. Hopeoidut (nikkelittömät) koukku/tappiosat.

2 kommenttia:

  1. nättejä koruja sulla! Tykkään erityisesti noista avainnauhoista. Miten kestäviä nuo ovat? kestääkö ehjänä jos tulee yllättävä kiskaisu nauhaan? Kovasti nimittäin kiinnostaisi joku tuollainen :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kyllä avainnauhat ovat kestäviä, mutta niiden niskassa on turvallisuuden vuoksi "turvalenkki", mikä antaa periksi mikäli joku kiskaisee. Helmet eivät silti lentele, mutta on turvana ettei siihen sitten kuitenkaan kuristu :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails