Sivut

torstai 16. joulukuuta 2010

Tunnelmaa toiselta myyntipäivältä

Sain vihdoin purettua toiselta kameralta kuvia, eli nämä ovat maanantailta, kun kävin ex-firmalla myymässä koruja. Olin tännekin tehnyt läjän avainnauhoja, ja ne - kuten muutkin korut - kävivät hyvin kaupaksi. Tällä hetkellä korulootat on niin tyhjät, että pitäisi ehtiä taas vähän tekemään ennen kuin menee uudelleen. Yksi entinen työkaveri tänään soittelikin, kun ei päässyt maanantaina käymään, ja diilasin hänelle vielä näin jälkikäteen yhden jäljelle jääneen avainnauhan. Tosin nuo myyntipäivät ei ihan niin vain jatkossa enää onnistu, kun olen arkipäivät töissä, eikä tuonnekaan kannata viikonloppuna mennä. Mutta onhan aina lomat :D


Laitanpas tähän sitten vielä parit myydyt jutut, eli pari liki samanlaista avainnauhaa, vähän samantyylisiä kuin aiemminkin postatut. Tämä väri on ollut niin suosittu, että piti tehdä lisää.


Ja sit toisena tällanen simppeli rannekoru, jonka osti yks entinen työkaveri. Se sointui niin täydellisesti sen villapaitaan..

Eli tässä isoja farfalle-siemenhelmiä sellaisena värisekoituksena, eli nuo taittavat tuohon petroolin väriseen helmiäislasihelmeen. Nämä farfalle-siemenhelmet ovat sen verran paksuja, että ovat näyttäviä jo ihan itsekseen.

Sit on pakko postata tänne ihan pelkkä askartelu! Mähän en oikeesti askartele juuri koskaan, mutta nyt kävin viikonloppuna kaverin luona kylässä ja ihastuin heidän tuulikaapissa olleeseen valokoristeeseen. Tein muunneltuna meille vähän samanlaisen, ja kyllä, mä tykkään tästä vaikken saanu ihan sellaisia aineksia kaupasta mitä oisin halunnu.

Tämä nyt ei tietenkään näytä tässä kuvassa oikeastaan miltään.. Siellä pohjalla on siis metsästä haettu oksa, jonka päällystin leveällä hopeanauhalla. Ostin Anttilasta kivan valosarjan, jossa oli metallilankaan liitetty valkoisia helmiä ihan tuhottomasti. Kieputin sen tuohon kepukan ympärille, liitin parit Tiimarista ostetut valkoiset "marjatertut" sinne kaveriksi ja kiinnitin ne metallilangalla kepin ympärille. Sitten pistin tuollaiset kimaltelevat hopea-lumihiutaleet roikkumaan. Nytkin tässä on kiva tunnelmavalaistus, kun asentelin keittiön lasikaapin taakse myös yhden valosarjan. Ei paljoa muita valoja tarvitsekaan pitää tähän aikaan, kun kynttelikkökin tuo valoa ikkunalla. Mä tykkään hiippailla tällaisessa tunnelmavalaistuksessa iltaisin ja aamuisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails