Sivut

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Vähän jotain..

Äh, miksi pitää aina keksiä joku otsikko?! Tai miksi se onkin niin vaikeaa? Jotenkin hölmöä jättää se tyhjäksi, kun kuitenkin kaikissa muissa teksteissä on joku tyhmä otsikko. No, jatketaan samaa rataa. Eipä tämä taida muuksi muuttua :D

Ehdin ehkä juuri postata tänne pari kuvaa, ennen kuin poikanen herää... Viimeistä kotikuukautta viedään! Hurjaa ajatella, että olen ollut kohta 1,5v pois työelämästä. Vähän alkaa jo jänskättää töihin paluu, lähinnä hoitojuttujen ja muiden suhteen, mutta eiköhän kaikesta selvitä!

Mutta itse koruihin. Tämä eka on lyhyt kaulakoru violeteista siemenhelmistä ja alemmassa vaijerissa on vielä vähän muitakin helmiä. Samalla periaatteella kuin se eräs valkoinen, hiljattain postattu lyhyt koru.
Koru jäi kuvatessa jotenkin hassusti hieman vinoon...

Ja toinen onkin sitten valkoisista helmiäislasihelmistä tehty avainkoru, joka itseasiassa onkin jo myyty.. Meni niin nopeasti etten ehtinyt edes blogiin saamaan :D

Ja näköjään näissäkään ei kuvausvalo ole ihan riittänyt, vähän kellertävän sävyisiä kuvia, mutta menköön. Toisesta kun en voi edes ottaa uutta kuvaa :)

Nyt täytyisi alkaa viimeistään suunnittelemaan perjantaille sellaista pientä koruntekodemoa. Se piti suunnitella jo viikonloppuna, mutta tulikin vieraita, niin se vähän jäi vaiheeseen... Perjantaina olen menossa esittelemään korujani ja pitämään ko. porukalle pienimuotoista demonstraatiota korujen tekemisestä. Näille ihmisille olen myöskin valmistanut ne kaksiosaiset avainnauhat, joita on vilahdellut täällä aika tiuhaan. Toivottavasti ovat mieleisiä. Se nähdään ja kuullaan perjantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails