Sivut

maanantai 27. joulukuuta 2010

Väkerryksiä joustolangasta

Noniin, tässäpä muutama joustolankakokeilu. Olenhan mä tehnyt näitä ennenkin, mutta kun en oikein ymmärrä noiden solmujen päälle... Yritin tehdä tuolla solmuohjeella, mutta en vaan käsitä... No, nyt tein Figuluksen esittelijän neuvon mukaan tupla-triplasolmuja ja pistin kynsilakkaa solmun päälle ja vedin sen helmen sisään taikka pistin puristushelmen päälle. Löysin sen neulankin, ja hyvä jos se kestää edes parin rannekorun tekemisen verran. Etenkin yhdet helmet oli niin pienireikäisiä, että melkein meni se neulakin jo rikki... Mutta tässäpä mitä sain tehtyä
Ylimmäisessä on ruskeita ja kirkkaita huurrehelmiä, pieniä ruskeita lasihelmiä (4mm) sekä tuollainen erikoinen metallihelmi.

Ruskean alapuolella vasemmalla on vaaleanpunaisista särölasi- ja litteistä vaaleanpunaisista helmistä, sekä valkoisista kuunpintalasihelmistä tehty rannekoru.

Vaaleanpunaisen oikealla puolella on violetteja ja kirkkaita lasihelmiä, sekä yksi hopeafolioneliö + muutama metallikukka. Tämä taisi olla ainut joissa solmua en saanut palautettua helmen sisään, joten sitä on peittämässä puristushelmen päällyshelmi.

Alhaalla oikealla on kullansävyisiä helmiäislasihelmiä ja kuunpintalasihelmiä sekä hopeoituja uritettuja biconeita.

Alhaalla vasemmalla on  hopeoituja uritettuja biconeja, valkoisia kuunpintalasihelmiä ja kirkkaita lasihelmiä.

Nämä korut on tehty sellaisista "tavishelmistä", kun en kokeiluihin viitti käyttää sellaisia, mitä on muutenkin tullut hillottua laatikossa kun ei muka raaski niitä käyttää.. :)

Pahoittelen kuvan huonoa laatua. En ehdi järkkäämään parempaa kuvauspaikkaa, sillä tiedän äidin oman ajan loppuvan justiinsa siihen, kun kaikki olis valmiina mut kuvat ottamatta... Täällä on nyt pieni mies vedelly tirsoja yli kaksi tuntia!

muoks. Kuinka oikeassa olinkaan.. Ehdin hädin tuskin äsken enteriä painaa, kun kuului lastenhuoneesta sydäntä riipivää itkua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails