Sivut

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pakkaspäivää!!

Huijui, kyllä tänä talvena on pakkasta piisannut! Nytkin mittari keikkuu -30 tuntumassa, joten eipä tarvitse ulkoilla ei. Takka päälle ja sisätöitä. Kyllä se onneksi niinkin menee.

Tässä yksi lila kaulakoru. Erimuotoisia violetteja lasihelmiä, ja parit metallihelmet. Riipuksena foliosydän. Näyttävät kuvassa ehkäpä vaaleammilta mitä ovat luonnossa, kun valkoinen kuvauspinta kuultaa läpi.
Minä tykkään näistä tällaisista, missä on paljon erilaisia helmiä. Toki voisi taas yrittää tehdä jotain yksinkertaisempaakin välillä :) Tuo lukko on myös yksi suosikkini - piparikukka. Viimeinen taas kyseistä laatuaan, lukot meinaa olla loppu muutenkin koko ajan :D

3 kommenttia:

 1. Hei! Voi kuinka ihanille sivuille eksyinkään ;) upeita koruja, olet kyllä tosi taitava! Tiedustelisin myös korua nro: 76, onko vielä vapaana?
  Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

  T. Inkeri

  VastaaPoista
 2. Hei Inkeri ja kiva kun vierailit sivuillani! Piti ihan käydä tarkastamassa tuon koru nro. 76 tilanne. Kyllä niin on käynyt, että se on myyty, vaikka tuolla edelleen olisi myytävänä. Harmillista :(

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta, jään kyllä mieluusti "odottelemaan" tulevia ihania pitkiä ja tietysti musta/hopeisia korujasi :) ja tietysti seuraan tilannetta myös tuolla vapaana olevista koruista.

  T. Inkeri

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails