Sivut

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusia tuulia!

Ajattelin kokeilla jotain ihan uutta, ja perustinpas nyt sitten oman "fanisivun" tuonne facebookin puolelle. Pitäisi olla varmaan vielä vähän enemmän nörtti, niin osaisi yhdistää blogin ja FB:n, mutta jos joskus. Eli ihan hakusanalla Zanniksen helmeilyt se löytyy ja saa käydä tykkäämässä. Täytyy sinne nyt jatkossa viedä jotain kuvia, ehkä jotain vanhempiakin, sellaisia jotka on jääny erityisesti mieleen. Nyt vein vaan muutamia koneelta löytyviä. Tämä läppärikin on hiljattain ostettu, joten tällä ei kovin paljoa kuvia vielä ollutkaan. Muutenkin se on vielä ihan alkutekijöissään koko sivu.

Mutta sitten postataan jotain uuttakin. Eli tässä vaalean liloja lasihelmiä, helmiäislasihelmiä, foliolasihelmiä... Osittain samoja helmiä mitä viime vuoden viimeisessä tilaustyössä. Tämä on lyhyt kaulakoru, vaikka on kuvattu ns. kaksinkerroin.

Huomenna palaan töihin... Tuolla on vielä muutama kuvattava jemmassa, jotta olisi vähän jotain postattavaa myöhemmällekin. Saa nimittäin nähdä tuleeko sellaisia inspiraatioita, tai saatikka riittääkö aika. Mutta aika näyttää! Toisaalta toivon että jotain jaksaisin väkertää, koska se on kuitenkin niin hyvää vastapainoa työlle, ja poikakin menee yleensä suht ajoissa nukkumaan, niin iltaan pitäisi jäädä sitä omaakin aikaa. Mutta katsellaan sitä sitten ensi viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails