Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Linkityksiä ja ketjua...

Tässäpä yksi hyvin pitkä koru. Muotoutui oikeastaan vasta matkan varrella tällaiseksi mitä lopputulos on. Ensin olin tekemässä vain pelkkää pitkää korua, mutta se muotoutui tällaiseksi Y-malliseksi. Eli tässä isoja hieman fasettihiottuja lasiovaaleja, pyöreitä lasihelmiä, metallihelmiä ja hopeoitua ketjua. Tähän olisi periaatteessa sopinut vaikka iso risti riipukseksi, voisi olla sellainen rukousnauhatyyppinen, koska on niin pitkä.

Meillä on pieni mies hieman sairaana... Vähän väsyttävä päivä ollut kun pelkkää sylittelyä ja vaipanvaihtoa. Mut nää vatsapöpöt taitaa kiertää joka talon... Toivottavasti huomenna olisi jo parempana, meidän pieni.

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis ja taitavasti tehty koru. IHANA! Ja pitkäkin vielä :) Onko myytävänä? Entä alemman postauksen kukka-koru, paljonko on korun pituus? Jos ovat myytävänä/vapailla markkinoilla vielä, niin laittelen sulle sitten meiliä :) *Kiitos*

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Kukkakoru on 45cm + 7cm jatkoketju (+ tietty riipus mut se ei vaikuta pituuteen). Mittasin vielä tuon pitkän korunkin pituuden, se on 77cm + riipusosa 8-9cm.
    Molemmat on vielä vapailla markkinoilla, kun en ole ehtinyt päivittää niitä vielä edes tuonne vapaiden korujen puolelle :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails