Sivut

torstai 3. helmikuuta 2011

Tynnyriketjusta koruksi

Postaan nyt tänne vihdoin kuvaa rannekorusta ja korviksista, jotka tein hopeaketjukurssilla väsäämästäni tynnyriketjusta. Näistä tuli mielestäni ihan toimivat, ja siistit, vaikka ensikertalaisen räpellyksiä onkin. Tietenkään nyt siis lenkit eivät ole omia sahaamiani, mutta itse "punottu" :)

Rannekoruun liitin tuollaisia savunvärisiä lasihelmiä, ja koska materiaalia jäi, tein vielä korviksetkin. Ne on aika juhlavat kun ovat noin roikkuvat, mutta kuitenkin ihan tyylikkäät. Lasihelmet ovat linkitetty hopealangalla, samoin lukko ja koukut ovat 925-hopeaa. Eli ensimmäinen ihan oikea, aito hopeakoru. (okei, olihan se muinaisketju jonka kurssilla tein myös sellainen, mutta siinä lahjaksi saadussa riipuksessa ei kaikki ole kuitenkaan aitoa hopeaa..)
Kunhan nyt saisin niitä tarvikkeita hommattua kotiin, että voisin tehdä lenkkejä täällä, niin voisin kokeilla jotain malleja hopeoidusta kuparilangasta. Paljon olisi ideoita koruihin käyttäen osin tuollaista ketjua, mutta kun en pysty vielä tekemään... Se harmittaa... Mutta ehkäpä se päivä koittaa vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails