Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Jotain valmistuneita...

Tässäpä sitten vähän jotain valmistuneita.. Eli tämän ensimmäisen vaaleanpunaisen korun olen jo myynyt. On samantyylinen kuin se aiemmin postattu vaaleanpunainen. Tein itseasiassa näitä samaan aikaan, mutta tätä en saanut jostain syystä pääteltyä ja se jäi sen vuoksi sitten roikkumaan. Mulla saattaa olla monesti parikin työtä melkein valmiina.. En tiedä mikä idea siinäkin sitten on..?
Eli tässäkin erilaisia vaaleanpunaisia lasihelmiä, helmiäislasihelmiä mutta riipus on erilainen mitä toisessa. Tykkään tosi paljon näistä sydän-lukoista ja tämä taisikin olla viimeinen. Enkä muista mistä ne olen hankkinut. Ne oli pussissa toisten lukkojen kanssa, eli veikkaan ostaneeni jostain "irtomyynnistä"..

Ja sitten vähän korviksia
Näistäkin osa on jo myyty. Alimmaiset ovat simpukankuorta, muutoin lasi- särölasihelmeä ja metallihelmeä... Korviksia menisi enemmänkin kun käy myymässä, mutta jotenkin niitä tulee vähemmän tehtyä. Yksi ilta kokeilin tehdä korviskoukkuja itse, harjoittelin hopeoidulla kuparilangalla. Pitää jatkaa harjoituksia ja siirtyä hopealankaan, niin saisi helposti sitten hopeakoukkuja.

Olen ostanut myös sahan, jolla voin jatkossa sahata hopealenkkejä - tai alkuun hopeoituja lenkkejä. Sen pitäisi tulla alkuviikosta. Voisi hamstrata vähän alkuun hopeoitua kuparilankaa ja testailla ketjuja. Jos mitään niistä enää muistan.. Lisäksi puuttuu muitakin vermeitä mitä siihen tarvitsee, pitäisi melkein tehdä visiitti K-rautaan..

Voisin lisäksi paljastaa, että minua pyydettiin erääseen todella suureen tapahtumaan myymään korujani. Tapahtuma on kesäkuussa, joten on hyvin aikaa tehdä sinne uusia koruja. En usko, että ennen sitä käyn missään muualla myymässä. Sitäkin suuremmalla syyllä taidan pistää uuden helmitilauksen vetämään :)

2 kommenttia:

 1. Hei.

  Aikalailla samanmoisia sydänlukkoja ostin taannoin Turusta, helmikauppa Blingistä. En jaksanu katella niitten mahdollista verkkokauppaa, mutta vinkki nyt kuitenkin...:)

  -Sanski-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanski kommentista!

  Viime kesänä vierailinkin tuolla Blingissä, mutta en usko että sieltä asti olisi jäänyt noita lukkoja.. Uskoisin, että olen hommannut nuo täältä Taito-Shopissa, kun siellä silloin tällöin käy Figuluksen esittelijä.. Niin harvoin pääsee itse valkkaamaan lukkoja paikan päälle..
  Ainakaan aikaisemmin Blingillä ei ollut verkkokauppaa, nettisivut kylläkin. Se oli kyllä kiva kauppa :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails