Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Jumittunut violettiin?

Apua! Nämä violetit helmet vetävät koko ajan vaan enemmän ja enemmän puoleensa! Tässä luonnossa aiiiiivan ihania suuria tumman violetteja helmiäislasihelmiä, pienempiä lasihelmiä ja isojen helmien välissä "lumihiutale"-rondellit (korumetallia). Tässä korussa ei ole riipusta, mutta niskassa on jatkoketju jotta sitä voi säätää. Tykkään noista helmiäislasihelmien sävystä tosi paljon, ja melkein kaikki helmet ovatkin jo kuluneet... :)

Niin se loma vaan loppui. Harmi! Olisi ollut niin kiva vielä lomailla muutama viikko tähän putkeen. No, kesällä sitten seuraavat. Onneksi on noita viime vuoden pitämättömiä lomia niin paljon, että voin huoletta pitää koko heinäkuun ja silti jää syksylle/joululle/talvelle lomaa. Onneksi on aina viikonloput vapaata :)

2 kommenttia:

  1. Musta ainakin tuntuu, että kun yhden värisistä helmistä alkaa tekemään korua, niin seuraavatkin on melkein sitten saman sävyisiä. Mulla tietysti vaikuttaa sekin, ettei noita helmiä oo vielä ehtinyt kertymään mitään isoa määrää varastoon, joten saman väriset helmet pyörii koko ajan pöydällä.

    Mutta koru on siis upea!

    VastaaPoista
  2. Lumihiutaleet on muuten veikeitä! :) Ja liila on niin kaunis väri, sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails