Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Lisää turkoosia..

Ilmeisesti joku turkoosi-kausi menossa. Kai sitä jo toivoo että nuo lumet sulaisi nopeasti pois ja kesä tulisi pian! Tänään oli taas aamulla pakkasta yli -15 (en edes muista tarkalleen...), mutta nyt auringon paistaessa mittariin on kääntynyt taas plussan puolelle. Käytiin poikasen kanssa hankkimassa jo punaiset posket ulkoa ja kohta päikkäriaika. Ihanaa.

Mutta tässä sitä turkoosia sitten. Kuvassa olevan rannekorun möin eilen. Kaulakorussa pieniä siemenhelmiä, biconen muotoisia lasihelmiä sekä marmoripintaisia lasihelmiä helmihattuineen. Korunosat on hopeoitu.
Voisikin tällä viikolla vielä pistää vetämään jonkun helmitilauksen.. Melkein olisi aika järjestää helmilaatikot, katsoa mitä oikeasti puuttuu ja tehdä tilausta sen mukaan. Eniten näissä tilauksissa harmittaa se, että harvoin yhdestä paikasta saa kaikkea haluamaansa. Enkä viitsisi postimaksuja laitella joka paikkaan. Niin, ja korunosat pitäisi myös muistaa tsekata, ainakin lukot alkaa olla aika lopussa. Hyvä syy siis tilata lisää helmiä samalla ;)

3 kommenttia:

 1. Samaa mieltä kanssasi, voi kun olisi edes yksi helmikauppa, josta saisi ihan KAIKEN, edullisesti jopa postimaksujen osalta! :) Villihelmi on sellainen, josta usein löytyy kyllä melkeenpä mitä vaan, ja samasta osoitteesta, mutta halvimmasta päästä se ei valitettavasti ole...

  Ja turkoosissa näkyy kesä, ihanaa! Siinä on väri, josta tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin helmikaupoista..! Kun tilaukset ei muutenkaan ole kovin suuria niin olisi kiva saada kaikki edes samasta paikasta..:)

  Kesäinen koru, siemenhelmet on tosi kivannäköiset tuossa kaulakorussa :)

  VastaaPoista
 3. Mun tekisi mieli tilata Helmien Talosta, mutta niillä on aikas kovat postarit. Siellä on paljon sellasta mistä tulis heti ideoita. Mut maltan hetken mieleni, kun ehkä pääsen Jyväskylään Kädentaidon messuille huhtikuussa, ja sieltä pitäs saada heidän helmiään ihan ilman postareita ;)

  Mutta nyt sitten en ole osannut päättää mistä edes tilaisin, tai lähtisin edes katsomaan. Haluaisin kuitenkin nauhoina, enkä yksittäisinä helminä.. Pitää nyt illalla googletella jos olisi hetki aikaa :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails