Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ostoksia ja rannekoru

Otin nyt sitten kuvan niistä ostoksista, mitä tällä viikolla posti toi. Halusin lomalle vähän jotain uusia helmiä ja tilasin pitkästä aikaa Helmikeskuksesta helmiä. Otin noita tummansinisiä kokeiluun, koska pari työkaveria kaipaili avainnauhoja tummansinisiin työtakkeihinsa. Itsellänihän on töissä turkoosi avainnauha, mutta työtakkikin on turkoosi :) Pitää nyt kokeilla tehdä parit kokeeksi, noista varmasti riittää kun yhdistelee esim. kirkkaiden helmen kanssa. Mutta pääasiassa nyt pitäs tehdä vielä jotain sinne myyntipäivään, ehkä muutama avainnauhakin...

Mutta nyt ostokset:
Eli tuli tommosta vaaleaa violettia kaksi nauhaa, sinistä kolme nauhaa, yksi turkoosi nauha ja sen kaveriks sopii aika hyvin tuollaiset marmoripintaiset helmet mitkä on tuolla pussissa. Ja sitten vihreitä kierrettyjä suorakaiteen muotoisia lasihelmiä. En ole oikein vihreänkään ystävä, mutta ajattelin että kevääksi tuosta voisi kehitellä jotain. Vihreitä helmiä jotain tuolla laatikoissa on, yhdisteltävää varmaan löytyy. Ja sitten muutamia korunosia; ketjua, renkaita, tuollainen suuri kukkalinkki, pulleita sydämiä, ristejä... Tuommoista pientä ja kivaa :)

Lisään tähän nyt sitten vielä yhden rannekorun. Kun arvoin silloin blogissa palkintokorua 1v synttäreiden kunniaksi, korun saaja toivoi että tekisin siihen rannekorun kaveriksi. Tällä hetkellä en noin muutoin ota tilaustöitä vastaan, mutta noita helmiä kun oli, ja tämän tyylin tiesin heti, niin se ei ollut vaikea toteuttaa.


Lähinnä näissä tilaustöissä on kai se, että jos joutuu metsästämään tiettyjä helmiä eri nettikaupoista, ja etenkin vielä jos tulee tilattua jotain sellaista mikä sitten ei tilaustyöhön sovikaan.. Sellaistakin kun on sattunut. Että ennemmin nyt teen oman pään mukaan ja tilailen mikä nyt sattuu houkuttamaan (eli tyyliin kaikki mahdollinen :P ). Etenkin kun tuo aika on välillä aina niin mahdottoman rajallinen. Nytkin kun olis lomaa, niin tietty sit poikanen päätti sairastua (itelläkin taas flunssaa pukkaa), niin hoivaamiseksihan tämäkin menee :( Jää laskiaisriehakin käymättä pikkupotilaan vuoksi... Mutta onhan tässä vielä aikaa helmeillä, huomenna vasta ensimmäinen virallinen lomapäivä - tosin ohjelmaakin on viikko täynnä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails