Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Vaihteeksi jotain lilaa

Pitkästä aikaa lila kaulakoru. Ja vieläpä siemenhelmistä. Olisin halunnut käyttää tähän sellaisia foliosisuksellisia siemenhelmiä, mutta ne olivatkin niin lopussa etteivät olisi riittäneet. Nuo pienet lasineliöt ovat tämän vuoden ekasta helmitilauksesta Helmiluukusta. Tilasin sieltä ihan ekaa kertaa enkä tietenkään muistanut kuvata ostoksia. Riipukseksi olin kaavaillut yhtä Helmiharakan lamppuhelmeä, tummanviolettia, mutta tuo hopeoitu kuparilanka ei jostain syystä mennyt helmen läpi (vaijeri menisi kyllä). Ja toisessa samanlaisessa oli taas niin iso särö ettei sitä voinut käyttää. Mutta itseasiassa tuon suuren lasiovaalin kanssa tämä ehkä toimiikin paremmin. Joten eipä haittaa :)

Sain lisäksi loppuviikosta tämän vuoden toisen helmitilaukseni kotiin Helmikeskuksesta. Tajusin juuri ettei siitäkään ole kuvaa, mutta koska niitä helmiä en ole vielä ennättänyt laitella omiin laatikohin, ehdin sen kuvan nappaamaan. Olisi kiva aina itsellekin ottaa ne kuvat, niin muistaa vähän mitä on mistäkin tilannut. Sieltä tuli nyt sellaista värimaailmaa mitä en yleensä harrasta, nimittäin mm. tummansinistä. Mutta niistäkin oon jo kaavaillut tehtävää... Kun ehtisi. Mutta, mullahan alkoi juuri kahden viikon loma, joten jospa tässä jotain ehtisi harrastamaan jossain välissä :)  Niin, ja varasinhan minä toiselle lomaviikolle myyntipöydän vanhalta työpaikaltani. Sinne pitäisi ehtiä tehdä jotain uutuuksia...

Mukavaa viikonloppua lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen koru, sopii varmasti moneen asuun! :) Ja hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavista kommenteista! :) Tosi kauniita koruja sinullakin!
    Tilaan nykyisin lähes kaikki helmet ulkomailta vähän sieltä sun täältä. Kristallirondelleja olen ostanut paljon Ebayn kautta. Helmetti-korufoorumilla on myös Kimppatilaus-palsta, josta tehdään kimppatilauksia isoihin kiinalaisiin tukkuihin, sieltä saa myös halvalla ja valikoimaa on aivan valtavasti!

    Kyselit myös avainkaulanauhoista.. Minäkin teen ne kaksinkertaiseen vaijeriin, yleensä vähintään 19- tai 21-säikeiseen vaijeriin. Paksuus on yleensä 0.36. tai 0.45mm. Särölasihelmistä en ole saanut huonoa palautetta tai huomannut itsekään mitään negatiivista, mutta voihan se olla, että ne rikkoutuvat helpommin. Maalaisjärjellä kun ajattelee, niin onhan niissä varmasti normaalia lasihelmeä suurempi "jännite".

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails