Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikonloppu fiilistelyt

Aivan ihana viikonloppu takana! Pihalta on lumet sulaneet melkein kokonaan. Eilen kävin isojen kivien luota heittelemässä lunta, jotta pääsisi kukkaset jossain vaiheessa nousemaan. Siellä oli maa kuin "riisipellossa" siis aivan veden vallassa.. Silti jotain versoa sieltä yrittää nousta - en tiedä oikeasti miten ne kestää tuon kosteuden.. Muutenkin routa on nostanut maata ihan kummallisesti, isojen kivien toiselta puolen laskentunut kuopalle minne vesi kerääntynyt ja toiselta puolelta noussut koholleen niin että koristekivet "karanneet". Katsotaan tasoittuuko lainkaan vai pitääkö alkaa jotenkin tasoittelemaan... Tänään sitten olikin jo kivien vierustat täysin sulat kun eilen vähän lumia levittelin. Kyllä se aurinko tekee ihmeitä! Pikkunarsissit nousee, samoin krookukset. Voi että, ihanaa kuopsutella ulkona! Käytiin pyöräillen äänestämässä, siis aivan loistoilma!

Nyt sitten kuitenkin jotain helmijuttujakin! Tässä lyhyt kaulakoru, jossa irroitettava riipus. Tykkään edelleen näistä herkistä sydänlukoista, ja sain niitä viikko sitten hamstrattua messuilta lisää. Tämän lukon voisi siis jättää ilman riipusta sivuun koristeeksi, tai sitten riipuksen kanssa roikkumaan ihan normaalisti.
Muutoin siis helmiäislasihelmiä ja riipuksessa foliolasihelmi samaa sävyä kuin tuo vaaleansininen helmiäislasihelmi.

Olen unohtanut postata yhden avainnauhan, joten tässä vielä yksi kuva. Vaaleansinisiä lasihelmiä ja farfalle-siemenhelmiä:


Nyt täytyy mennä vielä hetkeksi jännittämään vaalituloksia!

Tervetuloa taas uusille lukijoille!!

1 kommentti:

  1. Kauniit sävyt molemmissa koruissa :) vaalit oli kyllä jännittävät! :P

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails