Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Korviksia

Voi miten tämäkin päivä on mennyt hujauksessa! Aamulla käytiin lenkillä, minä sauvojen kanssa ja pojat oli pyörän kanssa. Oltiin hetki ulkotöissä kunnes pieni mies pisti vastaan. Kun oli poikasen päikkäriaika, ulkotyöt jatkui taas, ja sain aloitettua haravoinnin... Siinä työmaata onkin ihan tarpeeksi! Tämä päivä onkin nyt sitten mennyt lähestulkoon ulkona. Vieläkin olisi kyllä hyvä sää puuhastella, mutta selkä alkaa sanoa vastaan ja rakot nousta kämmeniin :D

Tässä nyt sit pläjäys korviksia. Tämä eka kuva on aiemmin valmistuneita, mitä en ole itsekseen viitsinyt tänne postata. Eli ihan peruskorviksia. Parit näistä meni myytyjen kaulakorujen pareiksi, eli myytyjä jo valmiiksi.
Ylhäällä vasemmalla on kellertävät foliolasipallot, joiden sisällä on kukkanen. Ihan alimmaiset ovat vastaavanlaiset mutta vaaleansinisenä. Keskirivillä on myydyt korvikset, toiset petroolit folionapit ja toiset siniset lasihelmipallot. Ylös oikealle jää simpukankuorikorvikset. Samoja helmiä mitä mutkaputkikaulakorussa.

Mutta pitihän minun sitten tehdä jotain korviksia myös linkittämällä näitä lenkkejä. Eli tässä pätkät muinaisketjua ja sitten helmet päissä. Tässä nämä helmet ovat kiveä, messuilta ostettu, eikä niissä nyt tietenkään lue mitä materiaalia ovat.. Päissä helmihatut.

Ja toisessa samalla tyylillä valmistuneessa on petroolin väriset kristallilasihelmet. Väri taas hämää kuvassa, näyttävät tavalliselta siniseltä. (tai no, tämä viimeinen kuva taisikin onnistua paremmin kuin muut...)


Ihanaa, vielä huominen vapaata! Pääsee pihalle lisää haravoimaan eikä mitään pakollisia menoja ole. Tässä auringon häikäisemä tervehdys pihaltamme!

Ja vielä lopuksi,
Tervetuloa, Terhi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails