Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2011

Kutsut takana

Noniin, sain pidettyä varmaan vuoden tauon jälkeen täällä meillä korukutsut. En vaan ole ehkä tajunnut kysellä onko kaveripiirissä kiinnostuneita, kunnes eräs kysyi suoraan että millon tulee kutsu :D No kutsuhan tulee kun on kiinnostuneita. Ei meitä kovin montaa ollut, mutta melkoinen vilske pöydän ympärillä silti oli :)
Huomenna saan ihan omaa aikaa! Olen ilmeisesti hieman valitellut sitä etten koskaan saa nukkua pitkään, vaikka minulle se onni usein viikonloppuisin suodaankin... (tai en osaa nukkua jos muut on hereillä...)  Niin mieheni päättää lähteä "evakkoon" mummolaan pojan kanssa, joten saan laatuaikaa perjantai-illan, yön sekä aamulla nukkua pitkään! Ja ehkä tehdä vähän helmiä.....?????

4 kommenttia:

 1. Vitsi, tuollaiset kutsut kuulostavat kivoilta!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän paljon koruja sulla tehtynä! :) Itsekin olen miettinyt ystäville tuollaista kutsua, mutta vasta hamassa tulevaisuudessa (ei ole vielä tarpeeksi myytävää).

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä idea olisi tosiaan lähipiiristäkin kysellä olisiko ystävät kiinnostuneita.. :) Kiva ajatus järjestää tuollaiset kutsut, menikö paljon kaupaksi? (..jos sitä nyt saa näin suoraan kysyä :p)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista kommenteista Absolutely White, Kuparikukka ja Miina!

  Kuparikukka, ajan kanssa mullakin noita koruja on valmistunut. Enkä kaikkia laittanut edes pöytään. Mietinkin tuossa eilen, että kuinkahan monta tuntia työtä mulla siinä pöydällä oikein oli... :D

  Miina, tämä oli toinen kerta nyt kun pidin kavereille kutsut. Kyllä molemmilla kerroilla meni ihan hyvin kaupaksi. Lähinnä kaulakoruja, mut sit niihin mätsäävät korvikset menee kans hyvin. Rannekoruja pitäs olla niin eri kokoisia ja eri värisiä, että jokaiselle olis sit sopivaa, joten se ei ole kauhean hyvä "myyntihitti"... Mut suosittelen kokeilemaan, jos koruja on valmiina ja kiinnostuneita löytyy :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails