Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Linkityksiä jälleen

Eilinen oli aivan fantastinen päivä! Voi kun kaikki maanantait olisivat sellaisia! Aurinko paistoi aamusta lähtien ja ulkoiltiin moneen otteeseen ja monta tuntia pihatöissä menikin. Poikanen viihtyi kun sai kiviä siirrellä kuorma-autosta toiseen niin me saatiin tehtyä kaikkea hyödyllistä. Nyt onkin sitten outoa, että on jo tiistai. Mutta en valita! Perjantai tulee nopsempaa ;)

Tässä sitten jotain valmista. Messuhelmiä suurin osa. Niistä ei vaan voi pitää näppejään erossa. Helmien Talolla oli kiva myyntikoju siinä mielessä, että heillä oli mukana paljon koruja, joista sai ideoita. Eli tässä korussa Helmien Talosta on kristallilasihelmien lisäksi nuo metalliosat helmien välissä, sekä nuo pyöreät metallilinkit. Olin pyöritellyt noita isoja "välihelmiä" ja mietin mihin ihmeeseen noita voi käyttää, kunnes sitten näin valmiin korun. Siellä koru oli toteutettu toisella tavoin, tähän jotenkin sopi tämä y-malli ja sydän. Mutta hauska idea, tuo näyttävyyttä kyllä!


Tässä korussa on muuten samoja fasettihiottuja kristallilasihelmiä käytetty mitä edellisessä korvispostauksessa, mutta siellä muinaisketjun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails