Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Mutkaputkia :)

Tässäpä nyt eka kaulakoru messuhelmistä. Näin tällasen myyjän kaulassa ja jotenkin se kolahti ihan täysin. Taisin vaan käyttää astetta suurempia helmiä, mutta ainakin näin kirkkaana ne toimi hyvin. Peruskoru, mutta kuitenkin näyttävä vaikka vaalea onkin. Olin vaan ostanut liian vähän näitä mutkaputkia, eikä niitä ollut nettikaupassakaan. Pitäisi melkein tiedustella heiltä suoraan tai katsella muualta. Tähän voisi varioida vaikka mitä!

5 kommenttia:

 1. Teet niin kauniita koruja! Tämä kirkas koru on todella viehättävä :)

  VastaaPoista
 2. Hei mäkin ostin noita mutkahelmiä:)! Mutta en oo tehny niistä vielä mitään... Bohemian nettikaupasta löytyy noita putkia.

  (Niin, ja mulla on jostain ostettuna sellanen rannekoru, missä on noitten putkien välissä turkooseja helmiäishelmiä ja niitä on kolmessa vaijerissa ja menevät kivasti limittäin...)

  -Sanski-

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis koru! Kirkkaat helmet sopii tosi hyvin ja heijastelee varmasti ihanasti valoa kun se näin keväällä koko ajan lisääntyy :P minäkin olen joskus haeskellut noita mutkaputkia nettikaupoista mutta en vielä ole löytänyt :)

  VastaaPoista
 4. Kati, kiitos!

  Sanski, kiitti vinkistä. Ja muuten, mä testasin tuotakin omaan ranteeseen niin se näytti aika kivalta. Ei siis hullumpi idea rannekorunakaan moninkertaisena.

  Miina, varsinkin nämä kristallihelmet ovat aivan ihania luonnossa, eivät ne pääse kuvissa näyttämään sitä mitä ovat. Jos vielä olisivat ab-käsiteltyjä, niin kimallusta olisi vielä enempi :D

  VastaaPoista
 5. Tykkaan noista mutkaputkista, ois tosi kiva saada tuollainen koru itselle!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails