Sivut

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Simpukankuoria

Tässäpä mutkaputkista ja simpukankuorihelmistä kaulakoru. Laitoin jatkoketjun, niin voi säätää mieleisekseen. Simpukankuorihelmet kun ovat luonnonhelmiä, niin värit eivät ole aivan tasaisia.

Tästä tulee ihan kesäfiilis! Simpukankuoret on jotenkin kesäisiä.

Laitan sitten toisen kuvan jota en ajatellut ensin laittaa. Tämä ei ole siis valmis. Tässä myös simpukankuorta, ruskeana, ovaalinmuotoisena. Tämä koru on siis kesken.. Tarkoitus olisi tehdä ketjua tuonne niskaan..
Nyt mun pitäisi päästä siis ostoksille. On tosi paljon sellaisia malleja mielessä, mihin ehdottomasti tarvitsisin ne hopealenkkien tekemiseen tarvittavat värkit. Saha mulla siis on jo, mutta pieni ruuvipenkki ja veiviksi tarkoitetut sukkapuikot puuttuu. Yritän tässä samalla googletella minkä paksuisia sukkapuikkoja tarvitsisin.. Niin, ja jos saisin vielä vaikka millistä hopeoitua kuparilankaa... En hopealla uskalla aloitella edes, ja toisekseen niiden korujen hinnat nousee taivaisiin, että ehken tää hopeoitu on mun juttu. Olis pari korua mihin tarvitsisin Oili-ketjun rengaskoot ja veivikoot myös, ja sitten ihan vaan muinaisketjuun. No, siihen mulla oli ohje, kurssilta saatu.. mutta... Hmm. Hyvä olen tallettamaan ne!


4 kommenttia:

 1. Simpukan kuoret tosiaan ovat kesäisiä ja juuri kesän värisiäkin ;)

  Ruuvipenkistä; en oo vielä rakentanut mitään sahaustasoa, huomasin, että hyvin sitä sahaa lenkit että veivin ja spiraalin kiinnittää ruuvipenkkiin ja sahaa siinä =) Hidasta, mutta toimii

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestäni simpukankuoret ovat tosi kesäisiä.. ja nuo mutkaputket on ihan loistavia :D pitäis ittekin hankkia ja kokeilla, näyttää niin hauskoilta.

  Ei mullakaan ole sahaustasoa, laitan pienen ruuvipuristimen pöydän reunaan ja veivin siihen.. hyvin toimii, eikä edes heilu jos ei tee liian pitkiä spiraaleja! :)

  VastaaPoista
 3. Ainiin ja tervetuloa lukijakseni!! :)

  VastaaPoista
 4. Ninni, näin minäkin huomasin! Sain siis tänään vähän sahattua lenkkejä ja ruuvipenkissä ne sahasin kun ei muutakaan ollut. Alku oli kyllä yhtä tuskaa mutta kyllä sieltä jotain valmistakin tuli :)

  Miina, näin näkyy tekevän siis muutkin. Mua harmittaa kun kävin siellä hopeaketjukurssilla, eikä me itse päästy lainkaan sahaamaan eikä edes veivaamaan. Kaikki pitää nyt itse opetella.. Nooo, kantapään kautta hyvä tulee :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails