Sivut

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Helmihamsteri

Aloin tuossa pohtimaan helmiharrastaja-"kollegoita", kuinka te säilytätte helmiänne ja millaisia määriä kotoa löytyy? Nappasin sen vuoksi nyt sitten omasta kokoelmastani kuvan:
Tehtiin huonejärjestelyitä kotona, joten sain "aitiopaikalle" viereiseen kaappiin helmet kaikki vierekkäin. Eli mä olen ostanut tuollaisia smart store-laatikoita ja lajitellut helmiä väreittäin. Pari isompaa laatikkoa on myös - valkoisille ja liloille (sis. punasävyt). Muutoin on yksi mustille, sinisille, vihreille, ruskea/kulta-sävyille, siemenhelmille, kivihelmille, isommille erille metallihelmiä. Pitäisi melkein joskus tehdä pientä inventaariota ja yhdistellä samoja sävyjä, koska tuo viidakko on aika suuri...

Otin nyt sitten vielä kuvan työpisteestä, joka tällä kertaa todella siisti. Siinä en ole vielä kovinkaan paljon ehtinyt helmeilemään (=sotkemaan). Tuo tarjotin on siksi, kun joskus pitää helmet saada sohvalle mukaan, niin ei tipahtele osat lattialle.
Vasemmalla isot boxit on valmiille koruille. Noita olen yleensä säilyttänyt tuossa viereisessä kaapissa, mutta nyt sain helmet siihen. Näille laatikoille täytyy keksiä joku muu kiva paikka. Sininen laatikosto on täynnä pientä korutarviketta, minkä pitää olla käsillä koko ajan: puristushelmiä, metallihelmiä, jatkoketjuja, korvisjuttuja, riipuksia.. Lukoille on oma laatikkonsa kun niitä on niin paljon, ja samoin tietyille metalliosille (riipuksia, avainnauhan lukkoja jne) on myös aina käden ulottuvilla..

Semmoista täällä. Miltä teillä näyttää??? Jos joku nyt sattuu innostumaan kuvailemaan, niin vinkatkaa tänne, niin tulen heti vierailulle :)

4 kommenttia:

 1. Mä oon kade sulle :) Noin paljon ihania helmiä, mulla on ihan murto-osa noista määristä. Ei ole paljon kuvaamista niissä. Voi kun voittaisi lotossa.. Ehkä pitää tyytyä keräämään helmia pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
 2. Mutta hei Ska, sun harrastus on vielä niin alussa. Kunhan oot hamstrannu helmiä sen 2,5 vuotta niin eiköhän ala olla jo ihan kiva kokoelma :D

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Ja hyvin näyttävät helmet olevan järjestyksessä sulla...kunpa näkisit meidän ruokapöydän! Voisin tehdä samanlaisen postauksen, kunhan ensin saisin hieman siistittyä omia helmisotkujani.

  VastaaPoista
 4. Hyvä järjestys sinulla! ei kannatakkaan kaikkia piilottaa kaappeihin, ei jää mitään hypisteltävää -> ei inspiraatiota! :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails