Sivut

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappua, vappua!

Niin se on vappuaattokin edennyt jo iltapäivään. Oltiin aamupäivällä pihalla ja palelin vietävästi. Poikasen mentyä päikkäreille menin viltin alle viltsut jalassa katsomaan eilistä koostetta Williamin ja Katen häistä. Ehkä nyt vasta alan lämpeämään, näin monen tunnin lämmittelyn jälkeen. Poikakin taisi saada vähän kylmää, kun on alkanut taas yskiä. Ei, ei haluta tulla taas kipeäksi!

Mutta, tässä yksi koru linkitettynä hopeoidulla kuparilangalla. Suuria violetteja lasihelmiä sekä pari metal-look-helmeä. Niskassa on magneettilukko. Korua jouduin lyhentämään niskasta kuvauksen ajaksi, ettei riipus roikkunut liian alhaalla. Ja taas kerran, kuva vääristää helmien sävyä! Ärh. Joskus on vaan niin vaikeaa vangita se oikea väri kuvaan.
Tästä tuli melko massiivinen suurien lasihelmien ja vielä suurempien metal-look-helmien vuoksi. Nämä helmet ovat messuilta kaikki, tuo keskellä oleva rinkulakin.

Nyt me lähdetään kokeilemaan uudelleen pihalle lähtemistä. Meillä on terassin laajennus menossa. Pojalle saatiin eilen hiekkalaatikkoon hiekat, joten jos sinne lähtis hetkeksi istuskelemaan.

Helmeilevää vappua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Vahvatunnelmainen koru...

    Hyvää Vappua :)

    VastaaPoista
  2. Oi oi miten ihania koruja täältä löytyy. ihanaa toukokuuta Sinulle

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails